2014/01/27

2.fejezet


- Végre!! Menjünk valahova- kérdezte Sara.
- Hát...Mehetünk...- válaszoltam fáradtan.


A plázába mentünk és összefutottunk a tanárnővel is. Mintha ott se lettünk volna. Csak elment mellettünk mintha ott se lennénk Mindegy nem érdekes. Amúgy se hiányozna a pofázása.
Megpillantottam egy srácot, aki... nagyon helyes volt. Miközben  a csajokkal beszélgettem odasétált a hátam mögé.Nagyon jó fej volt meg minden, de nagyon rossz érzés kapott el. És mint mindíg nekem volt igazam. Hisz Kristen volt barátja. Mikor Kristen ezt meglátta hogy mi beszélgettünk, egyből oda jött hozzánk és jelenetet rendezett. Kristen miután jelenetet rendezett haza rohant, miközben bőgött.
Este mikor felmentem a szobámba. Már majdnem elaludtam mikor a másik szobából, elkezdett bömbölni a zene.De nem nagyon izgatott, mert a bevált füldugót bevetettem és már aludtam is.

Reggel mikor fel keltem és nem tudtam hogy mit vegyek fel. Végül ennél a szettnél maradtam :


*.*

Mikor a suliba beértem nagyon fura érzésem támadt ismét. Nem sokkal később észre vettem hogy nem jött Kristen iskolába. Gondolom most nagyon rosszul lehet a tegnap történtek után.
Mikor bementem a terembe és leültem a székre, olyan érzés kapott el mintha valaki a hajam szagolgatná. Persze nem voltmás kint Ken.Jó fej meg minden csak... Hagyjuk, nem számít.

- Ken!! Te meg mit csinálsz???? Normális vagy?? Menj el innen, mert ha nem... Figyelj ken nem szeretnélek megbántani, de nem vagy az esetem és kész..Pont.!! Világos???

Ken lehajtott, szomorú fejjel vissza ült a helyére és meg se szólalt egész órán.
Óra után mikor a folyosón én voltam kint egyedül ( mert valami barom fellökött és nem segített a cuccomat összeszedni ), megpillantottam a volt barátomat David- et. A volt barátomat..
3 hónapig voltunk együtt. Nagyon szép és aranyos volt a megismerkedésünk. Az első hónap nagyon, nagyon jó volt vele. De.. azután.. Minden nagyon megváltozott. A második hónap elején, mintha kicserélték volna őt... Akkor ismertem meg az igazi David- et. Az egyik napról  a másikra elkezdett nagyon durván viselkedni. Volt egyszer ( nem is egyszer ), hogy elmentünk egy buliba és segg részegre itta magát. És ilyen állapotban volt az, hogy menjek fel hozzájuk mert van egy meglepetése.
Mikor vissza utasítottam akkor volt az, hogy nagyon csúnyán megvert. Volt olyan, hogy úgy mentem suliba, hogy tiszta kék, zöld folt voltam..Nyáron úgy mentem suliba hogy hosszú nadrág, hosszú ujjú garbó és torna cipő. Mielőtt kimondtam volna azt a mondatot hogy : " most itt van vége " , pont akkor vett nekem egy ajándékot.mikor kibontottam egy közös képünk volt benne. A legelső közös fotónk.Az ajándék adás után 1-2 órával később, megint elkezdett ráncigálni meg ilyenek.
Akkor derült ki, hogy az iskolában is kémkedett utánam.A barátja ( aki az én sulimba járt ) fényképeket, videókat készített, amit megmutatott David- nek. Mikor ez kiderült akkor mondtam ki, hogy ennek vége.
A szakításunk után megkerestem a barátját és olyat vertem neki hogy a fogából letört egy kis darab és az orrából folyt a vér.
De megérte.. ;)

*****

Elkezdtem a folyosón észt veszve rohanni mikor megpillantottam JJ-t. Nagyon megijedt miután meglátta hogy az " új srác " elől futok..

- Mi a baj?? Mi történt??- faggatott JJ rémülten.
- Igen... Ő David!!!- hívtam fel a figyelmét.

 JJ odament és elküldte a francba.
Azután kedvesen megkérdezte, hogy nem e innánk meg egy italt, de én kedvesen visszautasítottam.

********

Péntek!! Utolsó nap. Végre vége a giminek.. Szerencsére csak első óránk volt.. Hamar haza értünk.

- Már olyan jó azzal a tudattal élni, hogy vége az iskolának vége- mondta Hope
- Am... Figyeljetek csajok!!! Van egy jó hírem..Főiskolára megyek..- mondtam nyögdécselve
- Mi a szent szar??- kérdezte Hope
- Te nem vagy normális...- mondta Sara bús hangon.
- Hogy a jó isten szarjon nyakon.
- Ezt nem teheted velünk.. Itt hagynál minket egy iskola miatt??- háborgott Hope
- Csajok!!! Annyira kíváncsi voltam a reakciótokra.. :D - válaszoltam

Másnap mikor összepakoltam olyan jó érzésem volt... Szóval nagyon jó..
Vasárnap megérkezett az autó és elvitte a cuccokat.. Mikor a házhoz értünk 3 mondat hangzott el.

- Új ház.
- Új élet.
- Új kalandok.Remélem mindenkinek tetszett a második rész..
Majd jövök a kövivel.. Sziasztok!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése